Er was eens…

Een carnavalsmaandag, in de Druiventros. Daar kwamen John en Leo elkaar tegen. Nadat John vertelde dat hij bandloos was, kwamen Leo en John op het lumineuze idee dan maar zelf een band te beginnen. Na een vergadering waar veel mensen op afkwamen, maar waar gelijk meer dan de helft afhaakte is dan toch Nonsjelaant geboren. Gelukkig waren er nog genoeg enthousiastelingen over om dit bandje vorm te gaan geven. En in 2000 was het zover… Nonsjelaant ging On Tour met carnaval. En wegens groot succes zijn ze hier sindsdien niet meer mee gestopt.

De samenstelling van dit clubje is nogal eens veranderd, dat wel. Er zijn mensen bijgekomen en weggegaan, en weer even terug gekomen, en toch maar weer weggegaan. Zie hier de samenstelling toen en nu..

Samenstelling:

2000: Anita,  Angeliek, Gerald, Jan, Astrid, Marjon, John, Lisette, Gert-jan, Irma, Leo, Desiree, Cees

2007: Desiree, Gertjan, Timo, Martijn, Leo, Irma, Marieke, Frank, Ina, Lisa, Freek, Johan, Gwen, Roel, Monique, Marcel, Milou, Daan, Thomas, Jan-Willem, Eline, Stijn, Ans en Thea

2015: Leo, Irma, Desiree, Gert-Jan, Monique, Jan-Willem, Eline, Thea, Marcel, Margery, Annick, Harm, Natasja, Peter, Ruud, Arthur, Pluis, Chantal en Harold

Repertoire:

2000: Tell me more – Bananen – Bedstee – De Clown – Tulpen – Waaien – Brightside

2007: Woonboot  – Jij denkt maar dat je alles mag van mij – Bloody Mary – You’ve got a friend – Ich bin wie Du – Festival – My little lady – Marmor, Stein und Eisen bricht – Vogeltje wat zing je vroeg – Holland Potpouri – Can’t take my eyes off you –  Meisjes met rode haren – So happy together – Non, non, rien n’a change – Drink Schrobbelèr – Als ik haar zie – Sjansjee – Rosanne – Hela Ho

2015: Hé hallo mooie meid – Slaoi mej ei, mej uin, mej erdepel – Marmor, Stein und Eisen bricht – Mijn Sanseveria – Ratatatadada – Laat de zon in je hart – Friet met mayonaise – Zandstampers – Festival der Liebe – Holland Potpourri – Speedy –  My Little Lady

 

Al sinds enkele jaren repeteren wij elke donderdag-avond in het gebouw van de scouting in Berkel-Enschot.

Na alle wisselingen van de bezetting in de loop der jaren zijn er nu nog vier leden van het eerste uur over, waaronder Leo die ooit het geweldige idee had om met Nonsjelaant te starten.